Grote bestelling? Neem dan zeker contact met ons op via info@ighdrinks.nl

Partyshot & Vereniging

Custom Partyshots voor Sportverenigingen: Breng je Team naar het Volgende Level

Verhoog de Teamspirit en Betrokkenheid

Met een custom gemaakte partyshot voor jouw sportvereniging creëer je een sterke teamidentiteit en verhoog je de betrokkenheid van je leden. Een uniek drankje dat jullie team samenbindt en de teamspirit omhoog stuwt.

Maak Indruk op Sponsors en Supporters

Een opvallende partyshot is de perfecte manier om sponsors en supporters te imponeren. Het laat zien dat jullie vereniging creatief en professioneel is, en het zorgt voor extra aandacht en enthousiasme rondom jullie club.

Onderscheid je van de Concurrentie

Met een custom partyshot onderscheid je je club van andere sportverenigingen in de regio. Het maakt jullie uniek en zorgt ervoor dat jullie club blijft hangen in het geheugen van leden, supporters en sponsors.

Genereer Extra Inkomsten voor je Vereniging

Naast de teambuilding en marketingvoordelen, kan een partyshot ook een winstgevende inkomstenbron zijn voor je vereniging. Verkoop het exclusief op events en wedstrijden en maak extra omzet voor je club.

Waarom Kiezen voor Partyshots voor Sportclubs?

Steeds meer sportclubs ontdekken de voordelen van een custom partyshot. Clubs als IJsselmeervogels, Spakenburg en Sparta Nijkerk gingen jullie al voor. Een partyshot is de perfecte manier om je team, sponsors en supporters te verrassen en te verbinden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw sportvereniging.

Wat Zeggen Onze Klanten?

“De partyshot was een enorm succes op ons jaarlijkse sponsortoernooi. Onze leden en sponsors waren enthousiast en het zorgde voor extra sfeer en samenhorigheid.” 

“Onze custom partyshot is nu hét handelsmerk van onze club geworden. Het is een hit bij onze supporters en zorgt voor extra inkomsten op wedstrijddagen.” 

Deze verenigingen gingen u al voor:

Een eigen partyshots voor uw vereniging?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam